GAZIMAHALLESI ESNAFLARI UMUTLU!


Açıklama: GAZIMAHALLESI ESNAFLARI GELECEKTEN UMUTLU! HABER FOTOGRAF : AYDIN YILDIZ Uzun yillar yönetimsel hatalar eksikler nedeniyle olusan boslutan yararlanan çikar menfat çetelerinin çesitli bahanelerle sömürmeye çalistigi Gazimahallesi ve bölgesi insanlar arasindaki güvenme, kardeslik ve dayanisma bilinci artinca umut artti.
Kategori: AKTÜALITE-GÜNCEL
Eklenme Tarihi: 09 Mayis 2022
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 15:08
Site: Belirti Gazetesi
URL: http://www.belirtigazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=205


GAZIMAHALLESI ESNAFLARI GELECEKTEN UMUTLU!


HABER FOTOGRAF : AYDIN YILDIZ


        Uzun yillar yönetimsel hatalar eksikler nedeniyle olusan bosluktan yararlanan çikar menfaat çetelerinin çesitli bahanelerle sömürmeye çalistigi Gazimahallesi ve bölgesi insanlar arasindaki güvenme, kardeslik ve dayanisma bilinci artinca umut artti. Sürekli gerilim olusmasi nedeniyle isyapamayan sonzamanlarda da virüs (Pandemi) nedeniyle içe kapanan esnaflar sadece gel al yada paket servisi ile hizmet verebiliyordu. Yavas yavasta olsa normâllesme baslayinca yeni yeni isletmelerde açilmaya basladi.
  
     Cihanbey telefon ve aksesuarlari üzerine çalisirken kaliteyi mahallesinde ucuza ve seçenekleriyle alabilsin uzaklara gitmek zorunda kalmasin diyerek insanlara hizmet sunmaya çalisiyor.
 
     Dogan Bey uzun zamandir Pançuni Cafe'yi yasatmaya çalisiyor!
  Monnad Cafe bölgede ilgi gören cafelerden birisi dekoru hizmet kalitesi dikat çekiyor.

    Berlin Cafe ise, yeni açilmis olmasina ragmen Gazimahallesi Bahar Duragi'nda Sef Enez tarafindan hazirlanan basta QESADILLA (Lavas, Kasar ve Tavuk...) , Körü Soslu Tavuk ve Makarna olmak üzere yemek çesitleriyle hizmete basladi. Bir çok esnaf zorluklara sikintilara ragmen umutla canla basla isini sürdürmeye çalismaktadir. Kendilerine kolaygelsin!

                        Bu haber güncellenmeden önce 628 defa incelendi